Οι Υπηρεσίες Μας

Ρεφλεξολογία

H ρεφλεξολογία είναι μία συμπληρωματική, φυσική μέθοδος θεραπείας που υποστηρίζει την ύπαρξη των αντανακλαστικών σημείων στο πέλμα, καθώς όλο το σώμα αντανακλάται σε αυτό.

Νεύρο – ρεφλεξολογία

Ενώ η ρεφλεξολογία δρα γενικώς, στα όργανα και στους μύες τους σώματος, η νεύρο-ρεφλεξολογία έχει τη δυνατότητα να δράσει σε συγκεκριμένο μυ ή σε συγκεκριμένο νεύρο. Για παράδειγμα εάν κάποιος έχει πρόβλημα στον τετράγωνο οσφυϊκό (βασικός μυς στην μέση) τότε ασκείται πίεση στο αντίστοιχο νεύρο-ρεφλεξολογικό σημείο. Κάποια από τα 365 νεύρο-ρεφλεξολογικά σημεία που υπάρχουν , για τα νεύρα είναι : το πνευμονογαστρικό, ισχιακό, τρίδυμο ενώ για τους μύες : του ψωίτη, τραπεζοειδή κ.α.

Ωτική Νευροτροποποίηση

Η ΩΝΤ Ωτική Νευροτροποποίηση είναι μία θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στον ερεθισμό του ωτικού πτερυγίου δια μέσου διαφορετικών τεχνικών και μπορεί να θεωρηθεί η μοντέρνα εξέλιξη του Ωτοβελονισμού ή Ωτοθεραπείας.

Σπλαχνική κινητοποίηση

Κινητοποίηση του λεπτού και παχέως εντέρου. Ο θεραπευτής τοποθετεί τα χέρια του στην κοιλιακή περιοχή του δέκτη και με ειδικές μαλάξεις κινητοποιεί το έντερο.

Διαχειρός νεύρο-θεραπεία

Ειδική μάλαξη που δρα στα νεύρα του σώματος και όχι στους μύες.

Απελευθέρωση διαφράγματος

Ειδική τεχνική που πραγματοποιεί ο θεραπευτής προκειμένου να απελευθερωθεί ο μυς του διαφράγματος.

Κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης

Με την πρακτική αυτή, απελευθερώνονται τα εγκλωβισμένα νεύρα ανάμεσα στους σπονδύλους της Σ.Σ.

Μάλαξη λεμφικού συστήματος

Απαλές, αργές και ρυθμικές κινήσεις που γίνονται στο σώμα προκειμένου να απελευθερωθεί από την λέμφο.  Κατάλληλη για άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, μετά από επεμβάσεις, κατακράτηση υγρών, μπλοκαρισμένο μεταβολισμό.

Ολιστική Μάλαξη

Η μάλαξη τροποποιείται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε σώματος / οργανισμού. Ποικίλει σε ένταση ανάλογα με τον δέκτη και τις μυϊκές εντάσεις. Σε κάθε συνεδρία μπορεί να γίνουν χειρισμοί υποδόριου συνδετικού ιστού, σουηδικής μάλαξης, και αθλητικής.

Μάλαξη με βεντούζες

Οι βεντούζες – χωρίς φωτιά – κυλάνε στο σώμα απομακρύνοντας τα μπλοκαρίσματα, απελευθερώνοντας τους μυϊκούς σπασμούς, και καθαρίζοντας το σώμα από την λέμφο.

Ιπποκρατική μάλαξη

Έντονη, δυναμική μάλαξη βασισμένη στα 4 ζεύγη μεσημβρινών του Ιπποκράτη. Αποτοξινώνει και ξεμπλοκάρει όλο το σώμα.

Χρήση Cookies

Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε cookies σε αυτόν τον ιστότοτοπο για να βελτιώσουμε την μελλοντική σου εμπειρία. Μπορείς να δώσεις αλλά και να αποσύρεις την συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην